Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Llista Oficial de jugadors per l’Europeu absolut 2023

12/07/2023

Del 16 al 22 de juliol, Sant Sadurní d’Anoia acollirà una nova edició del Campionat d’Europa d’hoquei patins, ara conegut com a WSE European Championship.

La llista de jugadors que formaran el combinat que estarà dirigit per Manel Rúbio, el formaran: Carlos De Sousa Terrones, Pau Beal Perez, Nil Dilmè Vallribera, Bernat Picanyol Baró, Nil Castellví Payés, Tiago Lopes de Barros, Gerard Miquel Sole, Joel Tomé Gilabert, Guillem Lopez Sans i Yeray Fernandez Lopez.

El combinat del Principat ha portat diferents partits de preparació, amb l’objectiu d’arribar en el millor estat de forma, a la competició continental.

En aquest sentit, dissabte van jugar davant l’Igualada a Les Comes. Anteriorment ho varen fer a Malgrat de Mar, davant l’equip de primera catalana i dos partits del torneig de Banyoles, contra combinats d’OK Lliga i OK Plata.

En l’Europeu, Andorra forma part del grup B de la competició juntament amb Alemanya, Suissa i Anglaterra. El primer partit el disputaran el 17 de juliol a les 4 de la tarda, davant els germànics; el 18 de juliol a les 13:30 jugaran contra Suïisa i el dia 19 de juliol a les 4 de la tarda davant Anglaterra.

El dia 2o es jugaran els encreuaments de quarts de final. El dia 21 es jugaran les semifinals i els partits que decidiran els partits del 5à al vuitè lloc.

El darrer dia de competició serà el dia 22, on es jugarà la final (a les 21:45), el tercer i quart lloc (a les 18:30), el cinquè – sisè (a les 16:00) i el setè – vuitè (a les 13:30).