Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

L’equip nacional de patinatge debutarà a Trieste

20/04/2024

L’equip nacional de patinatge integrat per l’esportista sènior Jana Galabert i els esportistes júniors Brenda Luque i Èric Barbeitos debutaran internacionalment, aquesta temporada 2024, en les World Cup Sèries de Trieste que es disputaran a la població italiana del 23 al 27 de maig.

Enguany és any de World Roller Games que es faran a Rimini (Itàlia) del 8 al 21 de setembre, cosa que obliga a estrènyer el calendari. Els esportistes andorrans continuaran combinant les competicions espanyoles, on participen gràcies a la col·laboració entre ambdues Federacions, amb les competicions internacionals.

D’aquesta manera, els tres patinadors disputaran els Campionat de Catalunya que es faran del 3 al 9 de juny a Riudoms; després competiran en el Campionat d’Espanya que es farà a l’Aragó de l’1 al 7 de juliol, sempre i quan aconsegueixin la classificació en el català. Tot seguit arribarà la primera cita important de la temporada, amb el Campionat d’Europa que aquesta temporada organitzarà la Federació de Portugal a FAFE. El segon punt destacat de la temporada seran els World Roller Games que es faran del 8 al 21 de setembre a la població italiana de Rimini.

Aquesta temporada 2024, tindrà la peculiaritat que tant Brenda Luque com Èric Barbeitos continuaran sent júniors, cosa que els dona un punt extra d’experiència que pot ser molt bo de cara a aconseguir els resultats desitjats. Per la seva banda, Jana Galabert, amb el seu pas a la categoria sènior, continuarà sumant experiència en una temporada de canvis per ella.