Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Cinquè lloc final d’Èric Barbeitos al Mundial

28/09/2023

Cal estar orgullosos de com els patinadors que han representat Andorra en el mundial de patinatge artístic d’Ibagué (Colòmbia) han competit i han defensat els nostres tricolors. Aquesta matinada, en categoria júnior masculina, Èric Barbeitos defensava la tercera posició aconseguida en el programa curt, que feia estar provisionalment en lloc d’aconseguir una medalla. Però no ha pogut ser. El programa llarg ha situat a l’Èric en sisena posició, cosa que l’ha relegat a la cinquena posició final. És a dir, una meritòria posició, però que es queda sense el preuat metall. Amb 144.87 punts, Barbeitos ha mostrat la seva qualitat a la pista, i com el marge de millora encara és molt gran. El campió de la categoria ha estat l’espanyol ha estat Arnau Pérez amb un total de 209.05 punts.

A la categoria femenina, Brenda Luque ha finalitzat en catorzena posició final amb un total de 94.41 remuntant la divuitena posició que va obtenir després del programa curt. La Brenda ha tornat a demostrar, el seu caràcter a la pista com no s’arronsa en els moments importants. La guanyadora ha estat la portuguesa Magdalena Costa amb 236.38 punts.

Aquesta propera matinada tancarà la participació andorrana en el mundial, Jana Galabert, a la categoria sènior, amb el seu programa llarg.

 

Classificació final. Categoria Júnior femení.

Classificació final. Categoria Júnior masculí.