Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Política de privacitat i avis legal

Condicions generals d’ús

  1. La informació que pots trobar a fapand.com està dirigida a qualsevol persona, en especial als amants dels esports de patinatge. Des d’aquesta web, la FAP impulsa les disciplines de patinatge que formen part de la Federació i que actualment són: Hoquei Patins, Patinatge Artístic, Inline i Skateboarding.

  2. La informació exposada en aquest lloc web està a lliure disposició dels usuaris que accedeixen de manera particular i individual sense cap cost addicional. Queda expresament prohibida la comercialització dels drets d’accés a aquesta web.

  3. La copia o reproducció de la informació publicada mitjançant qualsevol suport electrònic (pàgines web, bases de dades o publicacions electròniques) que permeti la redifusió de qualsevol informació publica en aquest lloc web a múltiples usuaris està expressament prohibida. La FAP posa el màxim interès en la exactitud i actualització de la informació publicada en aquest lloc web, no obstant, no es responsabilitza de les conseqüències de la lectura de la mateixa.

  4. El propietari no es responsabilitza de cap dany o perjudici sofert per l’usuari que pugui derivar-se de l’accés a aquest lloc web o de l’ús dels continguts del mateix.

  5. Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites, nocives o que puguin causar qualsevol tipus de problema o perjudici o impedir el normal funcionament del blog.

  6. Com a usuari t’has de comprometre a no dur a terme cap conducta que pugui malmetre la imatge i els drets de la FAP o de tercers, o que pugui malmetre, inutilitzar o sobrecaregar fapand.com impedint de qualsevol forma que es pugui utilitzar la web de forma normal.

Enllaços (links) a altres planes web

La FAP inclou dins dels seus continguts enllaços a lloc que pertanyen i/o estan gestionats per tercers amb l’objectiu de facilitar l’accés a informació disponible mitjançant Internet.

El propietari no assumeix cap responsabilitat derivada de la existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora del mateix. 

Protecció de Dades

Normativa aplicable

La normativa que aplica a aquest web es:

  • Llei 15/2003, del Principat d’Andorra, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals.

De forma addicional, aquest web està adaptat al Reglament UE 2016/679 que harmonitza la legislació en matèria de Protecció de Dades a tota la Unió Europea, incrementant la protecció de les persones físiques de la UE titulars de dades personals i atorgant-los un major control sobre aquests.

Pels menors d’edat

Els que sigueu més grans de setze anys podreu contactar amb la FAP fent us dels formularis a tal efecte i registrar-vos com usuaris a fapand.com sense el previ consentiment dels vostres pares o tutors.

Si tens menys de setze anys serà necessari el consentiment dels teus pares o tutors per poder fer us dels formularis de contacte o per registrar-te a fapand.com.

Quins principis aplicarem a la teva Informació Personal?

El tractament de la teva informació personal es durà a terme de forma lícita, legal, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Així, d’acord al principi de licitud, lleialtat i transparència sempre requerirem el teu consentiment pel tractament de les teves dades personals per qualsevol finalitat específica que t’informarem prèviament amb absoluta transparència; d’acord al principi de minimització de dades, només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació a la finalitat per la que les necessitem i sempre seran els mínims possible; d’acord al principi de limitació del termini de conservació, les dades personals que ens facilitis es conservaran mentre duri la reva relació amb fapand.com i no més temps del necessari per la finalitat del tractament i, en funció de la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent i, en el cas de subscripcions eliminarem de les nostres llistes aquells registres inactius durant un temps considerable; d’acord al principi d’integritat i confidencialitat, les teves dades seran tractades de tal forma que es garanteixi una seguretat adient de les dades personals i et garanteixi la seva confidencialitat. Has de saber que prenem totes les mesures necessàries per evitar que tercers accedeixin de forma no autoritzada o facin un ús indegut de les dades dels nostres usuaris.

Quan recollirem les teves dades personals en aquesta web?

Recollirem les teves dades personals per: Posar-te en contacte amb fapand.com mitjançant el formulari de contacte, on les dades requerides són el teu nom, correu electrònic i el que ens vulguis explicar; subscriure’t a fapand.com fent ús del formulari de subscripció pel que hauràs de proporcionar el teu nom i adreça de correu electrònic; Registrar-te per poder publicar comentaris en alguns dels continguts del web.

Amb quina finalitat tractarem les teves dades?

La finalitat del tractament de les dades personals que hagis facilitat a fapand.com mitjançant qualsevol dels formularis de contacte o subscripció, serà gestionada per poder contactar amb tu, subscriure’t a aquesta web o comentar entrades del mateix. Sinó ens facilites les dades personals que et demanem en els diferents formularis no podrem dur a terme les sol·licituds que ens demanis.

Has de saber que quan et connectes al present web per, per exemple, comentar un post, estàs facilitant informació de caràcter personal de la que es responsable el propietari. A més de la informació personal facilitada intencionadament com nom, adreça de correu electrònic i altres, pots estar facilitant informació com l’adreça IP del teu ordinador. Al facilitar l’esmentada informació, tu com usuari dones el teu consentiment per a que la teva informació sigui recopilada, gestionada i emmagatzemada per fapand.com d’acord al seu Avís Legal i Política de Privacitat.

Finalitat del formulari de contacte: Posar-te en contacte amb la FAP per realitzar qualsevol consulta relacionada amb l’àmbit d’aplicació del present web.

Finalitat del formulari de subscripció: Per poder comentar entrades del web serà necessari subcriure’t a fapand.com.

A quins destinataris comunicarem les teves dades?

La FAP només té previst realitzar la cessió o transferència a tercers de la informació personal que tingui en els seus sistemes de tractament als clubs que pertanyen a la Federació i únicament per les finalitats establertes entre Federació i Clubs. Així mateix la FAP podrà realitzar la cessió o transferència de dades als organismes de Federacions de Patinatge Mundials, Europeus i d’altres països sempre que sigui necessari pel correcte desenvolupament d’un torneig o esdeveniments de caire esportiu com per exemple tecnificacions conjuntes entre països. Salvat les excepcions indicades anteriorment la FAP no realitzarà cap cessió ni transferència a tercers salvat en aquells casos en que ho autoritzis expressament o que vingui exigit per una llei. En aquest cas, la FAP es compromet a comunicar prèviament a tots els usuaris la identitat de l’entitat a la que cedirem les teves dades, així com la finalitat que motive la mateixa, per obtenir el teu consentiment.

Les teves dades personals no seran objecte de transferència internacional a tercers països que no comptin amb un nivell adequat de protecció.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Com usuari de fapand.com tens el dret a accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació d’aquelles que consideris inexactes o, en el seu cs, podràs sol·licitar la seva supressió quan així ho consideris. Podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les conservarem per l’exercici o defensa de reclamacions. Igualment, podràs oposar-te al tractament de les teves dades, en aquest cas, fapand.com deixarà de tractar les mateixes, salvat per motius legítims o per motius de defernsa davant possibles reclamacions.

Per exercir els esmentats drets, podràs posar-te en contacte amb el propietari a la següent adreça: admin@fapand.com o enviar la teva sol·licitud per escrit al domicili de la FAP a: Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, C/ Narcisso Yepes s/n, AD300, Ordino, Principat d’Andorra.

Així mateix, podràs acudir a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA) (https://www.apda.ad)  per obtenir informació addicional sobre els teus drets i/o per presentar una reclamació quan no haguem atès degudament els mateixos.

La FAP es reserva la facultat de modificar la present Política de Privacitat i Avís Legal conforme a les modificacions normatives que s’esdevinguin, així com les línies doctrinals marcades per l’Agència Andorrana de Protecció de Dades. Tot el qual, serà degudament modificat en el present web a l’objecte d’informar del mateix a tots els usuaris registrats.

Per últim, el propietari tractarà la teva informació personal amb total confidencialitat, no destinant la mateixa a finalitats distintes a les descrites en el contingut del present comunicat sense sol·licitar prèviament el teu consentiment.