Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Europeu U17 – Itàlia vs Andorra

19/09/2022

La selecció U17 d’hoquei patins, ha debutat a l’Europeu que s’està celebrant a Sant Sadurní de Noia a les 14:00h contra la selecció d’Itàlia.

La selecció, que ha tingut un inici de partit complicat, als 8 segons ja havia encaixat el primer gol, acabant el partit amb un resultat final en contra de 12-1, contra una selecció de molta qualitat i joc molt ràpid.

L’entrenador Manel Rubio, creu que l’equip ha patit els nervis del debut i no ha pogut demostrar el nivell que pot assolir. Els jugadors han acusat anímicament el primer gol i ha costat que entressin al partit. S’ha millorat una mica en els darrers 10 minuts de la primera part i, al descans i durant la segona part, s’ha intentat fer entendre als jugadors allí on s’estava fallant per donar solucions. Això ha permès que, durant la segona part, hi hagi hagut una mica més de presència física en defensa, el que ha comportat que no s’hagin generat tantes ocasions de perill en contra. En atac també s’ha millorat una mica, amb més possessió de bola i s’ha generat alguna ocasió més, el que ha significat el gol marcat pels tricolors, obra de Biel Hernández.

Andorra que ha quedat emmarcada en el grup B, jugarà demà dimarts contra la poderosa Portugal a les 19:00h i el darrer enfrontament del grup serà contra Alemanya el proper dimecres a les 15:00h.