Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Darrera setmana d’entrenaments de l’U17

21/08/2023

Darrera setmana d’entrenaments de la selecció U17 masculina d’hoquei patins abans de marxar a competir al Campionat d’Europa de la categoria que es disputarà a la ciutat italiana de Correggio del 27 d’agost al 3 de setembre.

Andorra està en el grup B de la competició amb les seleccions de Suïssa, Alemanya i Anglaterra. Igual que va passar amb el combinat absolut, hi haurà una fase de grups on jugaran entre els equips. Després es portarà a terme els quarts de final amb els següents enfrontaments:

1r grup A – 4t grup B.

2n grup A – 3r grup B.

3r grup A – 2n grup B.

4t grup A – 1r grup B.

Els guanyadors jugaran les semifinals pel títol i els perdedors ho faran pel 5è al 9è lloc.

D’aquesta manera, el seleccionador manel Rúbio ha fet oficial la llista de jugadors que representaran a Andorra en aquest campionat que són:

Ferran Torrebadella Cadafalch

Martí Solé Tarrès

Marc Avilés Velando

Guillem López Sans

Biel Hernández Lopez

Roc Sánchez Betriu

Daniel Álvarez Badalamenti

Pol Fernández Alcahud

Izan Cristeto Alonso

Nicolás Cuadrado Martin

Pel seleccionador Manel Rúbio “anem a intentar competir a cada partit, plantar cara als màxims rivals i demostrar caràcter a la pista“. De temporada a temporada, els combinats fan moltes modificacions de jugadors, per conèixer com és cada selecció, tot i això Rúbio ha explicat que “l’any passat Suïssa no va venir, no sabem quins jugadors portarà, però la resta tot i tenir jugadors nous tenen un esquema prou definit