Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Victòria agònica 5-4 davant Alemanya de l’U17

02/09/2023

Victòria de la selecció U17, en el darrer partit de l’Europeu de Correggio, en el que es jugava pel 7è i 8è lloc. El 5-4 final davant Alemanya certifica una èpica a l’haver remuntat un 1-3, amb el que el marcador assenyalava al descans.

El combinat ha cregut. Ha seguit les indicacions del seleccionador i ha pogut aconseguir la igualada a 3, abans que es visquessin uns dos minuts i mig final de plena bogeria. A 2:29 pel final Andorra marcava de falta directa el 4-3. Alemanya no s’ha reprimit i a la següent jugada forçava penal que transformava amb el 4-4. Andorra ha continuat creient i en un rebuig a l’àrea aprofitava per enviar la bola al fons de la porteria, fent pujar així el 5-4. Quedava poc més d’1:15 per acabar i Alemanya ha tancat els de Manel Rubio a la seva pista. Intentava xuts llunyans que eren ben tapats pels jugadors andorrans. El marcador no s’ha mogut més i d’aquesta manera Andorra finalitza setena, l’europeu de la categoria.