Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Territorials hoquei patins U16

07/06/2022
Selecció U16 - Territorials 2022

El cap de setmana del 4 i 5 de juny s’ha celebrat la competició de territorials d’hoquei patins a Vila-seca.

La selecció Andorrana U16 que ha acabat sisena, va lluitar fins al final tots els partits. En el partit contra la selecció de Lleida, amb la que varen perdre 3-0, es va veure poca eficàcia de cara a porteria. Tot i això, val la pena destacar el dinamisme del Guillem López i la gran actuació de Ferran Torrebadella sota pals.

El campionat se’l va embutxacar la selecció territorial de Barcelona A. Aquesta selecció va guanyar la final contra la selecció territorial de Tarragona per un contundent 1-6.

El seleccionador andorrà, Manel Rubio, va escollir els següents jugadors pel torneig:

  • Porters: Ferran Torrebadella, Tadeo Arguello i Martí Solé
  • Jugadors: Biel Hernández, Guillem Beal, Roc Sánchez, Izan Cristeto, Guillem López, Dani Álvarez i Marc Avilés.

Dissabte al vespre, aprofitant la concentració de tots els jugadors, Benedicte Piquer, delegat territorial de la FCP a Tarragona, va presentar una xerrada per transmetre els valors positius de la inclusivitat en l’esport. La xerrada la van conduir posteriorment Andreu Porta i Teresa Mª Barberà. Aquests valors es van plasmar en un partit d’exhibició de floorball entre el CH Vila-seca i el CH Valls, que van fer gaudir a tot el públic i als esportistes de totes les seleccions. La fantàstica iniciativa es va dur a terme gràcies al projecte ‘Suma’t a l’Okei’ del CH Vila-seca.