Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Tecnificacions Hoquei

23/12/2020

La FAP ha signat un acord de col·laboració amb FECAPA per desenvolupar un centre de tecnificació d’alt rendiment als pavellons de La Seu d’Urgell i a l’estadi Comunal d’Andorra La Vella.

L’objectiu es formar grups de categories Alevins i Infantils, tant femení com masculí, i incorporar Benjamins de segon any quan s’escaigui.

Tot i que s’havia establert realitzar les tecnificacions una vegada al mes de forma alterna entre les instal·lacions de La Seu d’Urgell i d’Andorra La Vella, degut a la situació excepcional marcada per la pandèmia del Covid, i com a mesura de seguretat, les tecnificacions s’han iniciat separant els grups de jugadors de La Seu d’Urgell dels d’Andorra. El passat dimarts 15 de desembre es van començar les tecnificacions a La Seu d’Urgell pels jugadors del Club Hoquei Cadí, i el dimarts 22 de desembre es van començar les tecnificacions al Comú d’Andorra La Vella pels jugadors de l’Andorra Hoquei Club.

Degut també a la situació excepcional de pandèmia, aquest acord de col·laboració s’ha hagut de signar digitalment a l’espera que es pugui realitzar la signatura presencial dels documents per part dels presidents d’ambdues federacions, així com la presentació als mitjans de comunicació.

També podeu veure la noticia a la pàgina web de FECAPA: Acord de col·laboració per un centre de tecnificació ARC compartit entre les federacions Catalana i Andorrana.