Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

La selecció infantil acaba sisena el català de seleccions territorials

03/06/2024

La selecció infantil d’hoquei patins d’Andorra ha disputat el Campionat de Catalunya de seleccions territorials on va finalitzar sisena. Els del Principat es van presentar amb un equip de primer any que va ser completat amb un total de quatre alevins. L’objectiu no era un altre que el d’agafar experiència de cara a proper compromisos.

La primera experiència internacionals dels infantil andorrans es va completar amb un derrota davant la selecció de Barcelona Nord per 5-0, derrota davant la selecció de Tarragona 6-1. El partit pel 5è i 6è lloc, Andorra va caure davant Lleida per 3-1.

Per Manel Rubio “la valoració final és molt positiva, ja que hem pogut tenir una bona evolució durant el Campionat”. Rubio ha afegit “ens vam marcar l’objectiu d’intentar ser competitius, que no ens marxessin del marcador a la primera part i aguantar fins que el físic i la diferència d’edat ens donés”. El seleccionador seguia dient “a cada partit hem fet un pas endavant tant a nivell defensiu com ofensiu, fins al tercer partit on hem pogut competir de tu a tu amb Lleida fins el darrer minut del partit. A nivell d’actitud i d’esforç, l’equip ha estat un 10”.

D’aquí 10 dies, la selecció infantil participarà en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.