Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Èxit de la Copa Catalana d’Andorra

06/08/2023

La prova de la categoria Sub 16, celebrada al Skatepark de La Serradora, és la penúltima jornada de la Lliga de Clubs de Catalunya, organitzada pel Go Ride Club Andorra i la Federació Catalana de Patinatge, amb la col•laboració de la Federació Andorrana de Patinatge i el Comú d’Andorra la Vella. S’han aplegat una vintena de joves skaters vinguts de diversos punts del territori català amb l’objectiu de millorar la seva posició en el rànquing general, els guanyadors del qual tindran accés directe a la final nacional d’Espanya.

El podi masculí d’aquesta categoria el va liderar Erik Cugat, seguit de Merlin Ortiz i Nil Pla. Pel que fa el femení Arlet Pla va assolir el primer lloc, i Andrea Fernandez i Clàudia Truncal van ocupar el segon i tercer lloc respectivament. Cal destacar els millors andorrans que van ser Edgar Llaurado, que es va proclamar com a campió local, compartint podi amb Nico D’Annunzio i Yahir Chuzón. La representació femenina andorrana va ser protagonitzada per Ona Dominguez.

A banda del Campionat oficial, es va celebrar una Skate Jam, una competició dinàmica i amb un caràcter informal. Va constar de 3 proves obstacles de la pista, on els skaters tenen un temps determinat per concretar el millor truc possible. Es va obtenir una participació que fregava els 40 skaters, amb una alta presencia de patinadors sèniors catalans. Els galardonats d’aquestes proves van ser: Sebastian Vasile, Cristian Civico (Andorrà), Daniel Martinez i Nacho Climent, qui a més a més va ser anomenat millor Skater del dia. També es va premiar el millor jove, Max Vilaseca, la millor noia, Raquel Alvarez i la millor caiguda, Alex Montero, que per sort no va prendre gaire mal després de tot.