Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Recta final de preparació de cara al debut a Trieste

16/05/2024

Recta final de la preparació dels tres integrants de l’equip nacional de patinatge que el proper dimecres marxen cap a Trieste, on obriran la temporada internacional. Enguany, a l’haver World Roller Games, la prova italiana tindrà entre quatre i cinc patinadors per país, amb un total de 28 països (quan normalment eren entre 15 i 17), cosa que obligarà a fer jornades maratonianes als esportistes i els seus tècnics. A principis de temporada, tots els patinadors busquen pujar el seu rànquing.

La valoració del director tècnic, Xavier Orrit, sobre aquesta competició:

“És la primera competició internacional. Tant l’Èric com la Brenda i la Jana arriben amb programes nous. En el cas de l’Èric ha canviat els dos; la Brenda llarg i la Jana curt i ha adaptat el llarg”

Serà un nou test per veure en quin moment estem. Hem augmentat la dificultat en tots els casos, hem posat els elements saltats a la segona part del ball. Això te l’handicap que has d’estar més bé físicament. És una estructura que no l’havíem utilitzat. També hi ha un canvi de reglament que ara ens obliga a ser més precisos per aconseguir els mateixos punts de l’any passat o més”.

“Estem en un període preparatori, per a nosaltres la temporada és molt llarga, l’acabem al setembre. Aquesta és una competició que ens serveix de rodatge i ens servirà per acabar d’ajustar. En els entrenaments, físicament, estem en un moment bo, tot i que hem de seguir treballant per arribar al 100% que encara no estem”.

“De cara a resultats, no mirem una posició o una altra. Sí que diria que el nivell dels participants serà molt exigent degut a que els grans com Espanya, Portugal i Itàlia portaran quatre esportistes”. El nostre objectiu és fer un bon paper, superar-nos i millorar”