Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Competicions de clubs aturades

08/10/2020

Quan semblava que les competicions de clubs tornaven a estar entre nosaltres, amb data 7 d’octubre, el Govern d’Andorra ha emès un nou decret de mesures excepcionals en el marc de la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-Cov-2, atès l’augment de la taxa de reproducció de la pandèmia.

L’article 5, que fa referència a les mesures per a les activitats esportives indica textualment que:

  1. No es permet organitzar cap tipus de competició ni esdeveniment esportiu, ni dins ni fora del país, ni participar-hi, excepte que el Ministeri de Salut ho autoritzi.
  2. Es declara la fase 2 regulada al Pla de represa de la pràctica esportiva i de l’esport en relació amb la situació sanitària del país i, en aquest sentit, els entrenaments esportius a l’aire lliure s’han de realitzar en grups reduïts d’un màxim de vuit persones considerades unitat de convivència, amb interacció i contacte.
    Els entrenaments esportius en espais coberts s’han de realitzar en grups reduïts d’un màxim de quatre persones considerades unitat de convivència, amb interacció i contacte.

En el cas dels esports que formen part de la FAP queden cancel·lades totes les competicions dins i fora del país, almenys fins el proper 18 d’octubre.