Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Derrota 3-4 davant Anglaterra en el darrer partit de l’Europeu

22/07/2023

No ha pogut ser. Andorra ha finalitzat vuitena en el campionat d’Europa d’hoquei patins disputat durant tota la setmana a Sant Sadurní d’Anoia, al caure 3-4 davant Anglaterra.

El combinat de Manel Rubio s’ha presentat al partit amb dos jugadors amb gastroenteritis i amb diferents jugadors tocats físicament. Això ha fet que les rotacions fossin mínimes.

Tot plegat massa condicionants per una Andorra que tot i el seu estat, ho ha intentat. Ha rebut dos gols que a un altre conjunt l’hagués enfonsat. Els tricolors encara han tret el seu orgull, però no ha estat suficient per igualar el marcador.

Al final 3-4 que fa que siguin vuitens. Malgrat el final de campionat, el seccionador Manel Rubio valorava la competició dient: “quan hem estat tots sencers, hem pogut aguantar 40 minuts a Itàlia. Amb això em quedo”. Rubio ha afegit “cal segur treballant i esperar que la propera competició puguem tenir tots els jugadors disponibles”. El seleccionador andorrà ha finalitzat dient “els joves han sumat una experiència més. Ara cal que treballin fort perquè puguin tenir més oportunitats”.

 

 

 

Foto: WSE.