Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Convocatòria Seleccions Hoquei Patins

08/04/2021

La Federació Andorrana de Patinatge ha convocat durant els dies 29, 30, 31 de març i l’1 d’abril els primers entrenaments de les diferents seleccions nacionals d’hoquei patins amb l’objectiu d’iniciar el treball de preparació de cares a les competicions de l’estiu. Degut a la incertesa que hi ha degut a la pandèmia mundial que estem vivim, el comitè tècnic ha cregut no allargar més l’espera i iniciar el treball, sense conèixer les actuacions que prendrà part la FIRS.

D’aquesta manera tant, l’absoluta masculina, la femenina, com les categories U19, U17 i U16 han treballat amb sessions de matí i tarda. Sota les ordres del Director Tècnic de la Federació, Miquel Umbert, les categories U19, U17, U16 i femenines i en el cas de l’absoluta masculina amb Luís Ferran Balart i Juan Sebastián.

Els integrants d’aquesta pre-convocatòria de la selecció absoluta han estat: Carles de Sousa, Roger Xicota, Cerni Castellón i Pau Beal, com a porters. Gerard Miquel, Nil Dilmé, Marc Pallarés, Liam Pallarés, Bernat Picanyol, Gerard Caminal, Oriol Cortés, Nil Castellví, Marc Romaguera, Oriol Antequera, Arnau Dilmé, Adrià Antequera, Arnau Solé, Llorenç Miquel, Anton Borrell, Joel Tomé, Marc Rodríguez, Gerard Cerqueda i Ferran Buen.

Pel que fa a l’absoluta masculina, Balart ha indicat que “els jugadors han tingut moltes ganes d’entrenar junt”. Ballart ha afegit que “era la primera presa de contacte ja que encara queda lluny la competició però els vaig veure molt contents per entrenar”. El tècnic va finalitzar dient “ara hauran de seguir treballant amb els seus clubs, per després trobar-nos de cara a l’europeu de l’agost”.

En general, el Director Tècnic de la FAP, Miquel Umbert ha valorat els primers entrenaments dels grups seleccionables com a “la primera presa de contacte, amb un nivell bo”. Per aquest motiu Miquel Umbert farà un seguiment dels jugadors de categories de formació que anirà molt en paral·lel amb el treball que aquests portaran a terme en els seus clubs. Umbert estructurarà el treball tècnic que anirà complimentat amb entrenaments específics.