Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Bon inici dels patinadors andorrans a Trieste

29/05/2024

Bones actuacions dels patinadors andorrans que van participar el passat cap de setmana a la World Cup Sèries de Trieste a Itàlia. Un total de 30 països van estar representats a la competició on també hi havia Andorra de la mà dels júniors Èric Barbeitos i Brenda Luque i la sènior Jana Galabert

La participació a Trieste ha estat la més gran vista en una Copa del Món. Que enguany hi hagi els World Roller Games fa que la majoria d’equips nacionals cerquin les millors competicions per testar-se i sobretot per situar el nivell que tenen, respecte als rivals. A més, que haguessin permès la participació de fins a quatre representants per país, encara ha facilitat la participació en un nombre més elevat de patinadors.

En l’àmbit esportiu, Brenda Luque va aconseguir una més que meritòria 19a plaça, en la categoria júnior femenina, essent la categoria en la qual hi havia més participants; Èric Barbeitos, en la categoria júnior masculí va finalitzar en 6a posició i Jana Galabert, va ocupar el 10è lloc en categoria sènior femenina.

Aquesta primera competició internacional per l’equip nacional de patinatge només fa que certificar el bon nivell dels esportistes del Principat. Andorra va estar molt bon representada a Trieste.