Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Autonòmiques hoquei patins U16

21/06/2022
Andorra U16-2022

Del 16 al 19 de juny s’ha celebrat el XXVI campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques U16, on Andorra es convidada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

Desprès de la 1era fase de competició, la nostra selecció va enquadrar-se per lluitar pels llocs 5è a 8è. Desprès d’empatar a 3 contra Andalusia i perdre als penals, va haver de lluitar contra Extremadura pels llocs 7è a 8è, i novament, desprès de perdre als penals, va acabar en 8èna posició del campionat.

L’equip andorrà estava format per: Daniel Álvarez, Marc Avilés, Izan Cristeto, Biel Hernández, Lluc Ibáñez, Guillem López, Roc Sánchez, Nil Solanes i Ferran Torrebadella.

La selecció Catalana va acabar guanyant el torneig desprès de guanyar la final a la selecció Gallega per 1-4.

Podeu trobar totes les dades del torneig en el següent link: Resultats torneig

A continuació us traslladem la valoració que ha fet del torneig el nostre seleccionador Manel Rubio: Encaràvem aquesta competició 10 dies després de participar al campionat de Catalunya de seleccions territorials. Volíem que el bagatge d’aquest primer campionat ens servís per donar un salt de qualitat tant, a nivell de joc com de resultats i sensacions a pista. Ens vam marcar l’objectiu de ser competitius contra qualsevol rival durant els 40 minuts i també intentar tenir més efectivitat de cara a gol. La valoració final és que es van aconseguir tots els objectius amb escreix i que l’equip va rendir a un nivell alt, desplegant un joc vistós i una defensa ferma i ordenada. El balanç de resultats final és de 7 partits disputats amb només dues derrotes, tres empats i dues victòries. L’equip acaba en 8a posició final, però amb regust de 5a, doncs només dues tandes de penals ens allunyen d’un millor posicionament. Treballarem perquè en el següent campionat d’Europa, aquests aprenentatges i experiències viscuts, ens serveixin per seguir creixent i millorant.