Skip to content
Federació Andorrana de Patinatge

Acord Federació-Jugadors

25/02/2021

La Federació Andorrana de Patinatge (FAP) comunica que després d’un exercici de diàleg i d’apropament de postures amb part dels jugadors de la selecció absoluta, s’ha aprovat un projecte federatiu consensuat.

El projecte passa per enfortir les relacions entre totes les parts que formen la federació. D’aquesta manera, el tàndem format per Lluís Ferran Balart i Juan Sebastian, (actualment entrenador i coordinador de la base de l’Andorra HC) és l’idoni per ocupar el càrrec en la selecció absoluta. Paral·lelament, es confia a Miquel Umbert la direcció tècnica esportiva de la federació on una de les seves funcions serà la confecció de les línies de futur de cara al treball a desenvolupar per totes les categories que formen l’hoquei patins andorrà.

Els perfils seleccionats compten amb una àmplia trajectòria formativa i han de complir una missió clau per poder tirar endavant el canvi de rumb que desitja la nova Junta de la FAP que no té un altre objectiu que fer un salt qualitatiu que permeti a la selecció absoluta aconseguir el nivell A.

Tant la Junta com els jugadors s’han mostrat satisfets per l’acord assolit que ha permès desencallar la situació actual. Finalment els jugadors han expressat el seu agraïment i han assegurat que treballaran amb il·lusió de cara a la fita de l’europeu d’aquest estiu.